1.Με πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται χρεωστικές κάρτες για τις παραγγελίες σας. Μόλις επιλέξετε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα μεταφερθείτε στην ειδική φόρμα της τράπεζας στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Όλα τα δεδομένα σας θα σταλούν στην τράπεζά σας αποκρυπτογραφημένα με το δικό της σύστημα. Μετά θα λάβετε ένα μήνυμα από την τράπεζά σας με το αποτέλεσμα της αίτησης, ενώ εμείς θα λάβουμε μόνο την απόδειξη της πληρωμής σας.

2.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Αν δεν έχετε χρεωστική κάρτα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω εμβάσματος σε μία από τις ακόλουθες τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.
Αφού καταχωρήσετε την παραγγελία σας και για την άμεση εκτέλεση της, θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής στο email orders@pinakes4u.gr για την ομαλή και άμεση εκτέλεση της παραγγελίας.

Τράπεζα ΙΒΑΝ
Εθνική GR1601101670000016700305549
Πειραιώς GR5201720500005050097426274
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΑΓΑΝΗ ΙΚΕ

* Τα έξοδα πρέπει να βαρύνουν τον εντολέα.

3.Αντικαταβολή (λόγω Covid μόνο εντός Αττικής)
Αντικαταβολή είναι μια έξτρα υπηρεσία της courier και σημαίνει πως η πληρωμή της αγοράς σας γίνεται κατά την παράδοση του προϊόντος.
Ο courier εισπράττει το ποσό της παραγγελίας σας. Εάν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, υπάρχει μία επιβάρυνση στα έξοδα παραγγελίας σας, 5€.
H πληρωμή με αντικαταβολή υποστηρίζεται αυτή την στιγμή σε όλη την Ελλάδα. Για να προχωρήσει η παραγγελία σας θα σας ζητηθεί Προκαταβολή 25% του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας.
Η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται σε προϊόντα με δική σας εικόνα.